Heracles en NAC willen beide revanche na forse nederlagen

24 november 2017, 16:16

NAC Breda boekte twee maanden geleden nog een historische uitoverwinning. Op bezoek bij landskampioen Feyenoord won de promovendus met 0-2. Toch is de ploeg van Stijn Vreven mede door de 0-8 oorwassing tegen Ajax in de kelder van de Eredivisie beland.

"Het lijkt mij duidelijk dat de dagen na het debacle tegen Ajax moeilijk zijn geweest", zegt de Vlaming in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op de clubwebsite. "We hebben hierna veel met elkaar gepraat, zowel individueel als collectief. Het is volledig terecht dat de supporters boos en ontgoocheld waren. Het enige wat we kunnen doen is het boetekleed aantrekken en onszelf goed in de spiegel aankijken."

"Natuurlijk waren mijn spelers na zaterdag beschaamd. Een voordeel van een jonge ploeg is dat ze ook weer snel de rug rechten", vervolgt Vreven. "Ik verwacht weer een NAC te gaan zien zoals in de wedstrijden tegen FC Utrecht en VVV waarin we volwassen wedstrijden hebben gespeeld."

Ook tegenstander Heracles wil de rug rechten na de 4-1 nederlaag bij ADO Den Haag. "Vorige week in Den Haag kregen we de goals knullig om de oren", vertelt trainer John Stegeman. "Ik heb de wedstrijd twee keer terug gezien en ik vind dat we tot de 2-1 een hele aardige wedstrijd hebben gespeeld. We hadden grip en speelden dominant, we hadden alleen de trekker over moeten halen. We hebben onszelf tekort gedaan. De zaken die niet goed gingen hebben we van de week besproken en betraind."

De Heracles-trainer is in ieder geval op zijn hoede. "We zullen morgen volle bak moeten gaan tegen NAC, want het zal niet gemakkelijk worden. NAC is een moeilijk te bespelen ploeg die het uit erg goed doet. Ze wonnen met 0-2 in De Kuip van Feyenoord en speelden met 2-2 gelijk in Utrecht in een wedstrijd die ze eigenlijk verdienden te winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen