Hendrix snapt tactische keuzes en hoopt op snel herstel

11 december 2017, 09:04

Jorrit Hendrix hoopt dat PSV zich tegen FC Groningen goed kan herstellen van de domper tegen Ajax. De middenvelder houdt zich wat dat betreft vast aan het verleden. "Toen we van Heerenveen verloren, pikten we het daarna ook goed op."

Dat de 2-0 nederlaag in Friesland, toen PSV in de tweede helft met tien man steeds sterker werd, minder hard aankwam dan de pijnlijke zeperd in Amsterdam, staat buiten kijf. "Het weer goed oppikken zit er nu weer in, denk ik. Maar dan moet het wel beter dan tegen Ajax. Dat moge duidelijk zijn", laat hij weten in het Eindhovens Dagblad. 

Hoewel Hendrix deed wat hij kon, was de middenvelder niet bij machte om het tij te keren in de Arena. Volgens hem had het verlies overigens niets met de gekozen tactiek te maken. "Dat was zeker geen foute keuze. Er lagen ook aardig wat ruimtes op het middenveld, maar die hebben we niet benut. Want als we de bal hadden, waren we hem veel te snel weer kwijt."

Dus trok de jubilaris, Hendrix speelde zijn honderdste eredivisieduel voor PSV, zijn conclusies. "We hebben veel te weinig gebracht, ons af laten bluffen. Dat weten we ook met z'n allen, Ajax heeft hier terecht gewonnen. Klaar." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen