Cocu en PSV uit op revanche: "Traditioneel lastig in Groningen"

12 december 2017, 12:47

Het ging PSV weken achtereen voor de wind in de Eredivisie, maar afgelopen weekend werd er voor het eerst sinds 10 september verloren door de koploper van de Eredivisie. In Amsterdam was Ajax met 3-0 te sterk. De ploeg uit Eindhoven krijgt woensdag alweer de kans om zich te herstellen, met de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Phillip Cocu is uit op revanche, maar weet dat zijn ploeg het nooit gemakkelijk heeft in Groningen.

Dat zegt de coach in zijn vooruitblik naar de ontmoeting van woensdag. "We zijn snel bij elkaar gekomen om ons op Groningen te richten", vertelt de coach op PSV.nl. "We hebben tegen Ajax niet ons ware gezicht laten zien. We hebben de wedstrijd direct teruggekeken, snel afgesloten en ons gericht op FC Groningen."

Cocu, die in Groningen niet kan beschikken over Jürgen Locadia, weet dat de tegenstander van woensdag aan een wisselvallig seizoen bezig is. De ploeg van Ernest Faber staat momenteel twaalfde. "We hebben het traditioneel lastig daar", zegt de oefenmeester. "Het is een ploeg met technisch vaardige spelers. Wellicht spelen zij ook met iets minder druk, maar ik wil laten zien dat wij geleerd hebben van het duel met Ajax. We moeten meer laten zien dan in Amsterdam."

De ontmoeting vangt woensdag om 18.30 uur aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen