Gerbrands over situatie: "Hier kan niemand voor zijn"

12 december 2017, 13:39

De focus ligt bij PSV alweer op de confrontatie met FC Groningen van woensdagavond, maar toch blikt directeur Toon Gerbrands nog even terug op afgelopen zondag. Toen verloor PSV met 3-0 van Ajax. Het uitvak zat in Amsterdam lang niet vol, omdat vele fans door het weer niet op tijd in de hoofdstad kon zijn. Vervelend, vindt de beleidsbepaler.

"Ik heb er drieënhalf uur over gedaan om in Amsterdam te komen. De situatie op de weg was inderdaad onveilig", blikt hij terug tegenover het Eindhovens Dagblad. "We hebben aangedrongen op uitstel van de wedstrijd omdat onze fans nog massaal onderweg waren. Uiteindelijk werd dat een kwartier en hebben velen de wedstrijd niet kunnen zien. Ik begrijp dat we vanuit economisch en sportief oogpunt streven naar doorgaan, maar daarbij zijn wel kanttekeningen te maken. We moeten ons goed afvragen of we willen dat het gevaarlijk is voor uit- en thuisfans om bij een stadion te komen. Dat was zondag het geval en daar kan eigenlijk niemand voor zijn." 

Ongeveer 450 meereizende fans van PSV konden niet op tijd of helemaal niet in het stadion van Ajax komen. De club liet maandag al weten die supporters tegemoet te willen komen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen