Stegeman wil goed afsluiten, Sparta voelt geen extra druk

13 december 2017, 15:32

John Stegeman wil de laatste thuiswedstrijd van 2017 tegen Sparta Rotterdam tot een goed einde brengen. Daarin moet zijn ploeg wel afrekenen met Sparta Rotterdam, dat geen extra druk voelt ondanks de laatste plaats in de Eredivisie.

"We halen thuis dit seizoen over het algemeen positieve resultaten, en dat heeft ook te maken met de wisselwerking met de supporters die ons op een positieve manier ondersteunen", aldus Heracles-trainer Stegeman op de clubsite. "We hebben twee slechte wedstrijden achter de rug en willen graag de draad weer oppakken. Daarin hebben we elkaar keihard nodig, we willen tenslotte allemaal dat de club resultaten behaalt. Ik hoop dan ook dat iedereen positief blijft en ons ondersteunt."

Daar heeft hij overigens alle vertrouwen in. "Toen we in het verleden onderaan stonden zijn we er ook vaak door de supporters doorheen gesleept. Ik hoop op positieve energie." Op wie hij niet hoeft te rekenen, zijn Lerin Duarte (kuitbeen), Dario van den Buijs (lies) en Jeff Hardeveld (knie), Robin Pröpper, Gor Agbaljan, Zeki Erkilinc en Bart van Hintum (allen niet wedstrijd fit). Stegeman: "Tim Breukers, Wout Droste, Roland Baas en Dries Wuytens zullen achterin spelen, dat zijn jongens die weten waar het om draait."

Van de zege van FC Twente op NAC Breda en daardoor de laatste plaats in de Eredivisie wilde hij niet te veel weten. "Naar anderen kjiken helpt je nooit. We moeten proberen door te gaan waar we mee bezig zijn. Het duel in winst omzetten, iets anders is er niet. Of we extra druk voelen door de laatste plaats? Nee, volgens mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen