Real voorkomt megastunt Ten Cate met late treffer

13 december 2017, 19:58

Real Madrid heeft de finale van het WK voor clubs bereikt. De Champions League-winnaar had de nodige moeite met het Al-Jazira van Henk ten Cate, maar won uiteindelijk toch met 1-2. Gareth Bale zorgde negen minuten voor tijd voor de winnende treffer.

Real Madrid kreeg in de eerste helft de meeste kansen, maar doelman Ali Khaseif verrichte enkele fantastische reddingen waardoor de Spanjaarden niet wisten te scoren. Vier minuten voor rust kwam Al-Jazira verrassend op voorsprong. Romarinho krulde de bal op mooie wijze achter Keylor Navas.

Twee minuten na rust kwam Real goed weg. Al-Jazira leek namelijk op 2-0 te komen, maar Mbark Boussoufa zag zijn treffer afgekeurd worden. De club uit Abu Dhabi kreeg een flinke tegenvaller te werken toen de uitblinkende doelman Khaseif het veld geblesseerd moest verlaten. Hij werd vervangen door Khaled Al-Senani. Even later tekende Cristiano Ronaldo op aangeven van Luka Modric voor de gelijkmaker.

Real zat na rust duidelijk beter in de wedstrijd en kreeg al snel de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Het schot van Karim Benzema raakte echter de lat. In de slotfase kwam de tweede treffer voor de Madrilenen er alsnog. Na een goede pass van Lucas Vázquez zorgde Bale voor de 1-2.

Door de zege treft Real zaterdag in de finale het Braziliaanse Grêmio, dat in de eerste halve finale Pachuca na verlenging versloeg. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen