Zidane wil Wereldbeker winnen: "We staan te popelen"

16 december 2017, 10:05

Terwijl de Spaanse competitie vandaag (zaterdag) gewoon doorgaat, gaat Real Madrid in Abu Dhabi strijden om de Wereldbeker voor clubs. De Champions League-winnaar kruist om 18.00 uur Nederlandse tijd de degens met het Braziliaanse Gremio. Hoewel Zinedine Zidane niet goed op de hoogte is van het niveau van de Braziliaanse competitie, maar toch heeft de coach zin in de finale.

"We hebben er heel veel zin in", zegt Zidane op de website van de UEFA. "We staan te popelen om een nieuwe titel mee naar huis te nemen. We zijn hier nu een week in voorbereiding op deze finale en willen hem echt graag winnen. We zullen een goede wedstrijd moeten neerzetten als we willen winnen. De ploeg is groeiende en deze finale is een mooi moment om dat te laten zien."

Gremio is vanavond de tegenstander van Real Madrid. "Ik ken die ploeg goed, omdat ik veel wedstrijden van ze heb bekeken. Verder ben ik niet goed op de hoogte van het niveau van de Braziliaanse competitie. Toch is Gremio een sterke tegenstander die ons echt zal testen. Het zal niet makkelijk worden, omdat onze opponent het ook verdiend heeft om hier te staan."

Als Real wint, dan grijpt het voor de zesde keer in de historie de Wereldbeker voor clubs. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen