Advocaat grijpt in: Breuer staat aanvoerdersband af aan Sanusi

15 januari 2018, 16:36

Michel Breuer was onder Alex Pastoor nog basisspeler bij Sparta, maar krijgt het vertrouwen van nieuwe coach Dick Advocaat niet. De 37-jarige verdediger is zijn basisplaats kwijt en heeft de aanvoerdersband af moeten staan aan Ryan Sanusi. Dat heeft Advocaat daags voor het duel met Vitesse bevestigd.

Breuer was gedurende de eerste seizoenshelft de aanvoerder van Sparta, terwijl Sanusi achter Roy Kortsmit als derde captain fungeerde. De Belgische middenvelder is in de tweede seizoenshelft dus ineens de eerste aanvoerder. Sparta hervat de Eredivisie dinsdag om 20.00 uur met een inhaalwedstrijd tegen Vitesse.

Advocaat zag de afgelopen weken Yigithan Güveli, Fred Friday en Dabney dos Santos de selectie versterken, maar is nog niet verzadigd. Hij wil meer nieuwe spelers zien op Het Kasteel. "Maar we hebben nog veertien dagen, ik heb er vertrouwen in dat er nog meer spelers gaan komen. Sparta heeft de financiële middelen om dit te doen. En geld opent altijd deuren, veel meer dan dat mijn aanwezigheid dat doet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen