Jan Smit wordt erevoorzitter van Heracles: "Een boegbeeld"

16 januari 2018, 17:01

Een mooie eer voor Jan Smit. De voormalig voorzitter van Heracles Almelo is dinsdag door de club tot erevoorzitter benoemd, zo heeft de club op de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt. Smit was tussen 1 juli 1998 en 30 juni 2017 als voorzitter actief bij Heracles en is nu werkzaam bij de KNVB.

Huidig voorzitter Hans Bredewoud benoemde Smit dinsdag als erevoorzitter. "Het bestuur van de stichting Heracles Almelo heeft unaniem besloten om de heer Jan Smit te benoemen tot erevoorzitter van de stichting Heracles Almelo", zei Bredewoud. "Negentien jaar lang heeft Jan Smit op karakteristieke wijze leiding gegeven aan onze mooie club. Daarbij heeft hij zelf altijd aangegeven dat alles wat wij hier bereikt hebben geen eenmansprestatie, maar een teamprestatie is geweest. Dat is zo, maar daarbij heeft Jan Smit altijd als boegbeeld gefunctioneerd, anderen uit de wind gehouden en op zijn tijd stevig aan de boom geschud."

Bredewoud sprak bij de nieuwjaarsreceptie lovende woorden over zijn voorganger. "Jij weet als geen ander hoe wij na jouw vertrek de door mij al genoemde wijzigingen in de organisatie hebben doorgevoerd. Daarbij konden wij volledig op jouw vertrouwen rekenen. Dank daarvoor en ook voor het daadwerkelijk in de praktijk brengen van hetgeen je hebt toegezegd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen