Streppel kampt met keepersdilemma voor duel met Vitesse

19 januari 2018, 21:27   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 22:13

Wanneer sc Heerenveen op bezoek gaat bij Vitesse is de grootste vraag wie er tussen de palen staat vanwege de blessure van eerste doelman Warner Hahn: Martin Hansen of Wouter van der Steen. Trainer Jurgen Streppel wilde echter nog niets loslaten en wacht met zijn keuze tot zaterdag.

Van der Steen is namelijk niet compleet fit. "We zullen zien hoe hij vandaag doorkomt en dan kijken wij morgen weer. Als hij niet kan spelen, is de keuze niet zo moeilijk", zegt Streppel tegen Omroep Friesland. Arber Zeneli is er sowieso wel weer bij en begint direct in de basis. "Een fitte Zeneli speelt altijd!"

Vitesse

Henk Fraser kijkt uit naar de hervatting van de competitie. De trainer verwacht dat Vitesse in het duel met Heerenveen in ieder geval genoeg kansen zal krijgen. "Het is noodzakelijk dat we morgen punten gaan pakken. Tegen sc Heerenveen liggen, door het voetballende spel dat ze spelen, genoeg kansen", zegt hij op de website van de club uit Arnhem.

Na een aantal mindere wedstrijden is Vitesse afgezakt naar de zevende plaats. "Het is duidelijk dat wij nu moeten. Wij hebben een behoorlijke achterstand opgelopen, dus het wordt tijd om het publiek te gaan vermaken', besluit Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen