Penders: "Toen wij beter gingen spelen, kreeg PEC kansen"

20 januari 2018, 23:33   Bijgewerkt: 20 januari 2018, 23:43

NAC Breda verloor op bezoek bij PEC Zwolle nipt met 1-0. Bij afwezigheid van de geschorste Stijn Vreven zat Rob Benders op de bank. Hij was na afloop vooral teleurgesteld over de nederlaag, hoewel hij niet ontevreden was over het spel van zijn ploeg.

NAC wist in de laatste wedstrijd voor de winterstop knap van FC Utrecht te winnen en wilde die lijn doorzetten. "We zijn goed de winterstop in gegaan en dan ben je vervolgens nieuwsgierig hoe de ploeg gaat reageren na een aantal weken rust. Ik schrok van de eerste vijftien minuten. We kregen snel die goal tegen en hadden het moeilijk, we liepen achteruit. Net voor rust kregen we nog een goede kans, maar al met al was de eerste helft gewoon niet goed genoeg", reageert Penders op de website van NAC.

"Na rust gingen we beter voetballen maar gek genoeg leidde dat toch tot kansen van PEC Zwolle", was de interim-trainer verbaasd. "We hebben vervolgens zelf ook nog wat kansen op de gelijkmaker weten te creeëren maar konden een nederlaag uiteindelijk niet voorkomen. De teleurstelling overheerst. We zitten in een positie dat we de punten hard nodig hebben. Toch heb ik vanavond wel goede dingen gezien en dat geeft vertrouwen naar de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen