Advocaat verliest weer: "Oppassen dat ik niet te negatief word"

21 januari 2018, 15:33

Het begin van Dick Advocaat bij Sparta Rotterdam is zeer moeizaam te noemen. De ervaren coach debuteerde midweeks met een nederlaag tegen Vitesse en heeft zondag ook de Rotterdamse derby tegen Excelsior verloren (2-3). Advocaat maakt zich zorgen.

Dat liet hij weten na de verliespartij tegen de stadgenoot. Sparta kwam twee keer op voorsprong, maar verloor alsnog met 2-3. Volgens de trainer heeft Sparta nog steeds kwaliteit te weinig. "Ik durf het niet hardop te zeggen, maar het is wel zo. We hebben wel meer nodig dan een verdediger", zegt de coach tegen de NOS. "Ik moet oppassen dat ik niet te negatief word. We hebben het zelf weggegeven. Harder werken kun je niet. Maar op een gegeven moment word je op kwaliteit verslagen."

Advocaat zag dat zijn team twee keer een voorsprong uit handen gaf en vervolgens zelfs nog verloor. "Wij moesten en zo was de wedstrijd ook. We probeerden continu de aanval te zoeken, maar geven twee vrije trappen weg. En dan krijg je twee goals tegen, dat kan niet op dit niveau."

Omdat Roda JC zaterdag een punt pakte tegen FC Twente, staat Sparta nu alleen op de laatste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen