NEC maakt weinig indruk, maar wint wel van Jong PSV

8 februari 2018, 21:54

Een slordig NEC heeft zich donderdag hersteld van de nederlaag tegen FC Emmen. In de topper tegen nummer vier PSV was de dolende ploeg van Pepijn Lijnders met 2-0 te sterk. Dat NEC won was op basis van het spelbeeld behoorlijk geflatteerd.

Het aantal 'grote' namen bij Jong PSV was beperkt, terwijl bij NEC Anass Achahbar zijn basisplaats was kwijtgeraakt aan Sven Braken. De Nijmegenaren begonnen nog aardig aan het thuis duel, maar daarna namen de bezoekers het voortouw. Tot frustratie van het publiek in De Goffert. Jong PSV had goede kansen om de score te openen. De grootste was voor Donyell Malen, die de paal raakte.

De 1-0 van Ferdi Kadioglu op de valreep van de eerste helft kwam dan ook uit de lucht vallen. Een schot van Braken kwam voor de voeten van Kadioglu, die via PSV'er Abels binnen tikte. Maar ondanks de voorsprong, toonde NEC na rust geen beterschap. Van goed voetbal was nauwelijks sprake. Het was voor de Nijmegenaren vooral zaak de overwinning over de streep te trekken. Dat lukte, omdat Abels in de slotfase direct rood kreeg voor een onbesuisde overtreding op Calvin Verdonk. Arnaut Groeneveld gooide daarna de wedstrijd in het slot.

NEC staat door de overwinning weer bovenaan, maar Jong Ajax speelt vrijdag op bezoek bij Telstar en kan de koppositie weer overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen