Kluivert krijgt genoeg mee van de interesse van andere clubs

15 februari 2018, 09:15

Justin Kluivert krijgt genoeg mee van alles dat wordt gezegd en geschreven over een mogelijke transfer van de Ajacied. Hoewel hij vooralsnog niet wil vertrekken uit Amsterdam, hoort hij wel dat er vanalles speelt rondom hem. "Er is veel interesse van buitenlandse clubs. Natuurlijk weet ik dat", vertelt hij.

In gesprek met ELF Voetbal gaat de kleine aanvaller in op de interesse van andere clubs. "Dat gaat niet veranderen, het zal alleen maar meer worden", beseft Kluivert. Ook het gerucht dat Lionel Messi bij FC Barcelona de zoon van Patrick Kluivert had aangedragen, kreeg de Ajax-aanvaller mee. "Het zijn leuke dingen om te lezen, maar of het echt waar is."

Wel hoopt hij op termijn door te groeien naar een speler van de klasse én prijscategorie van FC Barcelona. "Kijk: de absolute top bestaat uit vijf à zes clubs. En die top wil ik stap voor stap bereiken. Ik wil geen dingen overslaan. Maar ik wil wel een speler worden die uiteindelijk voor 160 miljoen naar Barça, Real of een van die andere topclubs gaat. Zo denk ik er nu over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen