Van 't Schip: "Ajax de beste voetballende ploeg van Nederland"

18 februari 2018, 23:53

John van 't Schip vindt Ajax de best voetballende ploeg van Nederland. Hij moest met PEC Zwolle het hoofd buigen voor de Amsterdammers, die zondag met slechts 0-1 wonnen in de Hanzestad. "Ajax heeft ons in leven gehouden."

Erik ten Hag vindt het, en ook Van 't Schip: Ajax had meer moeten scoren. "Ajax heeft de tweede helft gedomineerd. We hadden misschien een goal kunnen maken. Op het laatste hadden we een kansje met Ondaan, maar dat was te veel gweest. Ajax had hier misschien een grotere uitslag neer moeten zetten", zegt Van 't Schip tegen de NOS.

Van 't Schip vindt het jammer dat PEC Zwolle niet het spel op de mat legde waarmee de ploeg dit seizoen indruk maakte. "Dat komt ook door de tegenstander, die dat onmogelijk maakte. Ajax is veruit de best voetballende ploeg van Nederland op dit moment. AZ komt daar dichtbij. PSV heeft hier ook gewonnen, maar op een hele andere manier. Dat is ook knap, maar Ajax doet het weer op zijn eigen manier. Wij moeten nu zelf verder en de punten tegen andere ploegen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen