Lijnders blij met spel NEC, Hofland kan leven met punt

24 februari 2018, 08:49   Bijgewerkt: 24 februari 2018, 09:06

NEC Nijmegen en Fortuna Sittard deelden vrijdagavond de punten (1-1). Daardoor krijgt koploper Jong Ajax maandag de kans om verder uit te lopen. Toch kon zowel NEC-trainer Pepijn Lijnders als Fortuna-assistent Kevin Hofland leven met het gelijkspel.

"Als je ziet hoe vaak we op achterstand zijn gekomen de laatste tijd en dan toch weer terugkomen, dan ben ik zeker tevreden met een punt", begint Lijnders tegenover FOX Sports. "Het is absoluut zonde dat we niet gewonnen hebben. Zeker in de eerste helft hadden we de kansen om de 1-0 te maken. Maar we hebben goed gereageerd na de nederlaag tegen MVV. Ons spel is nog niet onvoorspelbaar en vloeiend genoeg, maar we spelen wel vanuit een goede organisatie."

Hofland

Fortuna Sittard kwam in Nijmegen op voorsprong, maar kreeg acht minuten voor tijd toch nog een doelpunt tegen. Hofland vond dat Fortuna meer had verdiend. "NEC kreeg nauwelijks kansen, de beste mogelijkheden waren voor ons. Uiteindelijk pak je wel gewoon een punt op bezoek bij NEC. Vooraf teken je daar misschien wel voor. Achteraf heerst er teleurstelling bij de jongens, maar ik ben tevreden", stelt hij. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen