Gemengde gevoelens Van de Looi, Molenaar hard voor Roda

26 februari 2018, 09:30

Willem II boekte zondagmiddag een belangrijke zege op Roda JC (1-0). De Tilburgers speelden echter geen al te beste wedstrijd en dus hield trainer Erwin van de Looi gemengde gevoelens over aan de wedstrijd. Robert Molenaar was na afloop vooral kritisch op Roda.

Van de Looi: "Er sloop angst in de ploeg"

Willem II kwam na een kwartier spelen op voorsprong, maar drukte daarna niet door. "Nadat we goed waren begonnen en ook scoorden, gaven we de wedstrijd uit handen. We gingen achteruit, er sloop angst in de ploeg. Jammer en onnodig eigenlijk", zegt Van de Looi tegen het Brabants Dagblad. "Wel positief dat we bleven strijden voor elke meter. Die strijd moet mee naar de Kuip woensdag", doelt hij vooruit op de halve finale in de beker tegen Feyenoord. "Maar we moeten ook gaan voetballen. Dat moet kunnen, want er ligt daar een goed veld."

Molenaar: "Gebrek aan karakter en power"

Roda JC is na de nederlaag nu de nummer voorlaatst van de Eredivisie. Molenaar was na afloop dan ook duidelijk niet tevreden met de prestaties van zijn ploeg. Vooral in het eerste half uur had Roda totaal niks in te brengen, zo stelde de trainer. "We laten daarin niet het karakter en de power zien die nodig zijn. Dat waren twee minnetjes."

Aanvoerder Adil Auassar sloot zich aan bij de woorden van Molenaar. Hij vond dat Roda het in de tweede helft echter goed had kunnen maken, maar dat gebeurde niet. "Het begin was niet goed, maar daarna hadden wij het heft in handen. Frustrerend dat we daar niets mee gedaan hebben", zegt hij in gesprek met De Limburger.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen