Gattuso: "Scheidsrechters maken fouten, net als spelers"

15 maart 2018, 23:53

Gennaro Gattuso weigert de fopduik van Danny Welbeck aan te wijzen als alibi voor de Europese uitschakeling van AC Milan. Zijn ploeg kwam donderdag in de return tegen Arsenal op voorsprong. Daarmee keerde de spanning terug, maar die was van korte duur. Welbeck maakte een schwalbe en verdiende een strafschop, die hijzelf benutte. Milan verloor uiteindelijk met 3-1

"Scheidsrechters maken fouten, net als spelers", zegt Gattuso tegen Sky Sport Italia. "We hebben het laten liggen in San Siro." Een week geleden verloor Milan al met 0-2 van Arsenal, maar leek er na het doelpunt van Hakan Calhanoglu eventjes veel mogelijk voor de Rossoneri. "Ik ben trots op mijn spelers, deze weg moeten wij blijven volgen. Ik wil geen excuses horen, het is fout gegaan in San Siro."

Ook was er het foutje van doelman Gianluigi Donnarumma, die er niet goed uitzag bij de 2-1 van Granit Xhaka. "De beste keepers ter wereld maken fouten, ook Donnarumma. We moeten heb beschermen en vooruit kijken. Ik heb veel vertrouwen in Gianluigi", aldus Gattuso.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen