Heerenveen ontvangt met fitte selectie concurrent ADO Den Haag

17 april 2018, 09:18   Bijgewerkt: 17 april 2018, 09:35

Jurgen Streppel kijkt uit naar de belangrijke wedstrijd tegen ADO Den Haag van dinsdagavond. In de strijd om de play-offs kan sc Heerenveen een goede slag slaan in de strijd om de achtste plaats, maar bij een nederlaag lijkt het toetje van de Eredivisie juist ver weg. Trainer Jurgen Streppel blijft vooral positief.

"We kunnen een mooie stap maken. Het is een hele belangrijke wedstrijd, maar de komende drie zijn allemaal belangrijk", vindt Streppel, die denkt aan zes punten genoeg te hebben, tegenover Omrop Fryslân. "Het zit dicht bij elkaar en het belooft tot het einde spannend te blijven." In het Abe Lenstra Stadion is bij sc Heerenveen, op de langdurig geblesseerde Martin Ødegaard, Stijn Schaars en Warner Hahn na, iedereen fit. "En ik heb weinig reden om dingen te wijzigen. We hebben het zaterdag tegen VVV-Venlo goed gedaan."

Een van de gevaren bij ADO Den Haag is de sterke aanvaller Bjørn Johnsen, die afgelopen week nog twee goals maakte tegen FC Twente. "Ze hebben individueel goede spelers, maar het is vooral een hecht collectief, met veel ervaring. Ze weten wat er gevraagd wordt in wedstrijden. Juist door het collectief kunnen individuele spelers uitblinken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen