'Geen negatieve druk' op Lijnders: "De staf is competent genoeg"

18 april 2018, 12:37

Sinds de aanstelling van Pepijn Lijnders bij NEC in de winterstop, gaat het zeker niet beter in Nijmegen. En, zoals altijd in de voetballerij, neemt de druk op de trainer dan logischerwijs toe. Toch hoeft de jonge trainer zich totaal geen zorgen te maken over zijn positie. "Er is druk, maar geen negatieve druk", verzekert algemeen directeur Wilco van Schaik.

In De Gelderlander gaat hij in op de 'onrust', die steeds een beetje groter wordt, naarmate de prestaties afnemen. "Pas na het seizoen gaan we evalueren. Ontwikkeling kost tijd. Succes komt nooit in één seizoen, weet ik uit ervaring", vertelt hij. "Jong Ajax is de beste ploeg uit de competitie, moet ik eerlijk toegeven. Het kan gebeuren dat we daar verliezen. Het is alleen jammer dat we daardoor twee duels van het einde op twee punten achterstand komen."

Van een ontslag voor Lijnders of de titelstrijd al opgeven, wil Van Schaik echter niets weten. "We hebben deze competitie meer klappen gehad en elke keer zijn we die te boven gekomen. Dat zegt iets over de mentaliteit en instelling van de spelers. De staf is competent genoeg om de groep weer op te richten.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen