Monteiro wil hogerop: "Klaar voor top vijf van Nederland"

19 april 2018, 09:05

Jamiro Monteiro kan gerust één van de revelaties van het Eredivisie-seizoen worden genoemd. De middenvelder van Heracles Almelo kwam een jaar geleden over van SC Cambuur en heeft zich moeiteloos aangepast aan het hogere niveau. Zijn ambities steekt hij niet onder stoelen of banken: in de zomer wil hij een volgende stap maken.

Tegenover FOX Sports geeft de 24-jarige geboren Rotterdammer aan dat hij hoopt binnenkort een transfer te maken. "Als voetballer moet je ambities hebben en die heb ik uitgesproken. Ik denk dat ik wel klaar ben voor de top vijf in Nederland", aldus Monteiro, die geen voorkeur voor een club heeft. "Dat zien we dan wel. Ik heb nog geen contact gehad met een club"

Monteiro vervulde woensdagavond een belangrijke rol bij Heracles Almelo door in de slotfase van de wedstrijd twee keer te scoren. De Heraclieden hielden daardoor een punt over aan het uitduel met Excelsior (2-2). "Ik ben al weken op zoek naar een doelpunt, nu maak ik er twee. Ik probeer mezelf te laten zien. Iedere wedstrijd werk ik zo hard mogelijk", besluit de ambitieuze middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen