Van der Sar baalt: "Schande, ontoelaatbaar gedrag"

21 april 2018, 08:50

Edwin van der Sar is de afgelopen dagen volop in de media opgedoken en heeft zich zaterdag ook uitgesproken over de incidenten na PSV-uit. Na de verloren kraker in Eindhoven escaleerde het enigszins bij terugkomst in Amsterdam en dat vindt de directeur een zeer slechte zaak.

In zijn column in De Telegraaf gaat hij dieper in op wat er is gebeurd. "Dat dit een zware week was, lijkt me duidelijk. Niet alleen voor mij maar voor iedereen die Ajax een warm hart toedraagt", schrijft hij. Na het duel werd de spelersbus opgewacht in Amsterdam en daarbij kreeg Hakim Ziyech een duw. "Dat het lastig zou worden om PSV nog af te stoppen, was bekend. We verloren in Eindhoven en daarna kwamen er veel emoties en frustraties los, ook bij onze supporters. Dat is begrijpelijk, die emoties mogen maar tot een bepaalde grens gaan. En niet daar overheen zoals bij ons wel is gebeurd. Ontoelaatbaar gedrag van een individu. Schande. Alle gebeurtenissen van zondag grijpen mij ook aan. In mij zit de sportman die wil winnen en het doet pijn als de doelstelling niet wordt gehaald."

Overigens maakte Van der Sar vrijdag al kenbaar dat hij niet van plan is op te stappen bij Ajax. Het leek er eerder op dat de directeur zijn lot had verbonden aan Erik ten Hag, maar dat weerspreekt de oud-keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen