Cocu: "Tien jaar PSV zou met mijn karakter best kunnen"

22 april 2018, 10:22

Voor de derde keer in vier jaar tijd veroverde Phillip Cocu onlangs de landstitel met PSV. De 47-jarige trainer staat al vijf seizoenen aan het roer in Eindhoven en lijkt voorlopig ook nog niet te vertrekken. Te ver vooruitkijken doet Cocu in elk geval niet.

"Ik ben ambitieus, maar heb geen planning voor mijn trainerscarrière. Als er interesse zou komen, dan leg ik dat gewoon open op tafel binnen PSV en zal ik erover nadenken", legt Cocu uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. Het kampioensfeest is nog nauwelijks voorbij, maar de trainer denkt al aan volgend seizoen. "Ik heb nu al zin om te kijken of we een team neer kunnen zetten dat om de titel speelt, maar ook weer iets kan gaan bereiken in Europa."

Trainers komen en gaan, maar bij PSV is niet veel te doen om de positie van Cocu. "Tien jaar PSV zou met mijn karakter ook best kunnen. En juist omdat selecties steeds sneller veranderen, kan een trainer de stabiele factor zijn. Elke zomer twee, drie man weg uit de basis, mij frustreert dat niet. Sterker: elk jaar vers bloed is juist goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen