Advies voor Ziyech: "Je moet niet altijd zeggen wat je denkt"

22 april 2018, 12:39

De meest besproken speler van de Eredivisie is ongetwijfeld Hakim Ziyech. De middenvelder is dit seizoen belangrijk geweest voor Ajax, maar de laatste weken heeft een deel van het Amsterdamse publiek zich tegen hem gekeerd. Nordin Amrabat, ploeggenoot van Ziyech bij Marokko, denkt dat de Ajacied er verstandig aan doet af en toe minder stellig te zijn.

"Ik heb wel eens tegen hem gezegd: 'je moet niet altijd zeggen wat je denkt'. Hij is een van de weinige voetballers die zegt wat hij denkt. What you see is what you get, het is heel simpel", zegt Amrabat in De Tafel van Kees." Als mij iets wordt gevraagd en ik denk 'het is nu niet slim om het te zeggen', dan draai ik eromheen. Hakim is 'Ibrahimovic-stijl'. Zlatan is ook zo. Ik vind het wel mooi, maar soms is het niet slim."

Op het veld laat Ziyech weinig emoties zijn, maar dat is volgens Amrabat geen weergave van hoe hij buiten het veld is. "Iedereen heeft een mening over hem omdat hij op het veld geconcentreerd is en minder lacht. Buiten het veld lacht hij altijd", vervolgt de aan Leganés verhuurde aanvaller, die het vreemd vindt dat er zoveel kritiek is op Ziyech. "Wat hij allemaal voor de club doet.. hij is een goede speler, waardevol, geeft alles, pakt de meeste ballen af en loopt de meeste kilometers. Wat wil je nog meer?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen