NEC-aanvaller Groeneveld kent geen twijfel: "Fortuna verliest"

26 april 2018, 11:39

De zinderende titelstrijd in de Jupiler League komt zaterdag ten einde. Drie teams zijn nog in de race om het kampioenschap: Jong Ajax, Fortuna Sittard en NEC. Niet alleen de titel, maar ook directe promotie naar de Eredivisie staat op het spel. Arnaut Groeneveld weet het zeker: Fortuna Sittard gaat punten verspelen, waardoor NEC promoveert.

"De kans dat wij promoveren is 100 procent", is de stevige uitsprak van de jeugdinternational in gesprek met De Gelderlander. "Ik denk dat de spelers van Fortuna zware benen gaan krijgen, die gaan het voelen. Er staat heel veel druk op. Jong PSV is voetballend een goede ploeg en daar hebben ze moeite mee. Fortuna verliest en wij winnen van FC Dordrecht."

Wint Jong Ajax zaterdagavond van MVV, dan gaat de titel naar de Amsterdamse beloften. De Eredivisie-plek wordt dan doorgeschoven naar de nummer twee van de ranglijst. Op dit moment staat Fortuna Sittard tweede met een punt voorsprong op NEC. De club uit Nijmegen gaat op bezoek bij FC Dordrecht, terwijl Fortuna Sittard de thuiswedstrijd tegen Jong PSV speelt. Eindigt de wedstrijd in Sittard gelijk, dan zal NEC met een verschil van minstens drie goals moeten winnen om Fortuna op de ranglijst te passeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen