Lijnders houdt rekening met ontslag: "Ik heb alles gegeven"

13 mei 2018, 18:32

Pepijn Lijnders is niet verrast als NEC hem de laan uitstuurt. De trainer greep zondag definitief naast promotie naar de Eredivisie. NEC won weliswaar met 4-1 van FC Emmen, maar na de zeperd van donderdag (4-0) was dat onvoldoende.

"Ik denk dat elke trainer daar rekening mee houdt bij een club waar veel druk op zit is en waar je moet promoveren", antwoordt Lijnders op de vraag van Omroep Gelderland of het duel met FC Emmen mogelijk zijn laatste wedstrijd is geweest. "Ik heb alles gegeven het laatste half jaar. Ik heb er alles aan gedaan om continu de ploeg recht te krijgen en een bepaald idee over te brengen. Maar het zijn nu de wijze heren boven ons die nu beslissend zijn."

Lijnders is samen met technisch directeur Remco Oversier al een tijd de Kop van Jut bij de fans. "Ik verwijt mezelf vrij veel. Na iedere wedstrijd wel, maar dat heet ontwikkeling. Ik probeerde naar een bepaald perfectionisme te streven. Ik wist dat dit een echte club is, dat gaat verder dan op het veld. Maar er is hier de laatste jaren veel gebeurd en er heeft veel negativiteit geheerst. En dan komt eruit als het dan weer mis gaat. Daar moest ik maar mee zien te dealen. Maar we hebben wel tot de laatste wedstrijd om het kampioenschap gespeeld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen