PSV legt Unnerstall vast, VVV huurt hem meteen weer terug

17 mei 2018, 20:10   Bijgewerkt: 17 mei 2018, 20:16

PSV heeft VVV-Venlo-uitblinker Lars Unnerstall zoals verwacht gecontracteerd. De 27-jarige keeper tekent een contract voor drie seizoenen in Eindhoven en wordt in de eerste daarvan weer uitgeleend aan de Limburgers. Dat maken beide clubs bekend via de officiële kanalen. Mochten er problemen optreden in Eindhoven, kan de landskampioen hem overigens in bepaalde situaties wel terugroepen.

"Mijn doel is om hier te komen spelen en ook een keer dat gevoel te hebben dat die jongens dit seizoen hebben meegemaak", zei de Duitser, doelend op het kampioenschap, op de clubsite. Eerder speelde hij voor Schalke 04, Fortuna Düsseldorf en FC Arau. Afgelopen jaar kwam hij dus uit voor VVV-Venlo, waar hij een uitstekende indruk maakte. Unnerstall was een van de belangrijke schakels in het elftal dat zich staande hield in de Eredivisie.

En voorlopig zal zijn thuishaven overigens niet veranderen: Unnerstall blijft namelijk in Limburg: "Dat hebben we zo afgesproken. En ik verheug me erop om VVV komend seizoen nog een keer te helpen om in de Eredivisie te blijven. Het seizoen daarna mag ik hier komen spelen. Natuurlijk ben ik zeer benieuwd hoe PSV het komend seizoen in Europa presteert", aldus de goalie.

Stan Valckx, manager voetbal bij VVV-Venlo, is ook tevreden met het contract-ontwerp, waarbij VVV-Venlo dus de uitblinker in elk geval wat langer in Limburg houdt. "We beseften dat het enorm moeilijk zou worden om Lars langer aan ons te binden. Uiteindelijk is dat dankzij een samenwerking met PSV toch gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen