De Gier: "Verschil Eredivisie en Jupiler League een halve meter"

20 mei 2018, 22:08

Almere City was zondag heel dichtbij promotie naar de Eredivisie. In de slotseconden tegen De Graafschap kreeg de ploeg van Jack de Gier een levensgrote kans. Volgens de trainer had zijn ploeg bij die situatie misschien zelfs wel een penalty verdiend.

De return op De Vijverberg verloor Almere City met 2-1, maar lag de gelijkmaker er in blessuretijd bijna in. De Graafschap wist de bal maar net van de lijn te halen. Bovendien gebeurde er het een en ander in de zestien. "Kramer (doelman van Almere City, red.) zegt toch echt naar beneden getrokken te zijn", vertelt De Gier aan FOX Sports. "En als Van der Heijden de bal had gekopt, hadden we zijn hoofd ergens op De Vijverberg moeten zoeken. Het mocht helaas niet zo zijn. Het verschil tussen de Eredivisie en de Jupiler League was denk ik een halve meter."

Ondanks de nederlaag, kan Almere met opgeheven hoofd terugkijken op het afgelopen seizoen. "Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat ze moeten proberen genieten van dit moment. Natuurlijk is het ook een bittere pil, want er had meer ingezeten vandaag. Maar ik ben trots op het feit dat we dit bereikt hebben. Iedereen bij de club investeert en werkt er hier hard voor. Deze stap is mooi en die smaakt naar meer", aldus De Gier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen