Raiola nam initiatief voor veelbesproken interview van Kluivert

21 mei 2018, 23:50

Mino Raiola nam het initiatief voor het interview waarin Justin Kluivert liet weten zijn contract bij Ajax niet te verlengen. Dat heeft Willem Vissers, de journalist van De Volkskrant die het verhaal optekende, laten weten in het FOX Sports-programma Natafelen. Raiola pleegde zelf het belletje naar Vissers met de vraag of er belangstelling was voor het vraaggesprek.

Het interview was een volgend hoofdstuk in de soap rondom Kluivert. All tijden zegt het ene kamp dit, en het andere kamp zegt dat. "Onder meer door Edwin van der Sar (directeur van Ajax, red.) is er veel gezegd over Kluivert. Onder andere dat Raiola hem naar de uitgang duwt", zegt Vissers. "Ik heb een band met Raiola, hij heeft me opgebeld. Of ik interesse had in een interview met Justin Kluivert? Ik heb dat gedaan en daar een verslag van geschreven."

Kluivert voelde zich onder druk gezet door Ajax om zijn contract te verlengen, onthulde hij in het verhaal. Voor de negentienjarige aanvaller is er te veel gebeurd om bij te tekenen.

?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen