Jurjus mogelijk naar De Graafschap: "Hou van de club"

7 juni 2018, 18:02

Hidde Jurjus staat nog altijd onder contract bij PSV, maar bij die club heeft hij weinig uitzicht op speeltijd. De kans is dan ook groot dat de doelman ook komend voetbaljaar op huurbasis naar een andere Eredivisie-club gaat. Een terugkeer naar De Graafschap behoort tot de opties.

PSV opteert voor een verhuurperiode. "Ze zijn blij dat ik een jaar gespeeld heb bij Roda JC en hebben het vertrouwen uitgesproken", legt Jurjus uit aan REGIO8 Sport. "Nu willen ze me weer een jaar verhuren." Met Roda JC degradeerde hij afgelopen seizoen. "Het was geen heel leuk jaar, maar wel een belangrijk jaar."

Het is nog de vraag voor welke club Jurjus komend seizoen gaat spelen. De Graafschap, waar hij doorbraak als doelman, wordt als optie genoemd. "Die link wordt makkelijk gelegd en er zit ook wel een kern van waarheid in", zegt de keeper. Contact met de club is er echter nog niet geweest. "Maar natuurlijk zou ik het willen als De Graafschap bij mij aanklopt. Ik hou van die club, ik hou van de mensen, daar ligt het niet aan. Maar het is nu wel wat moeilijker dan als je vanuit de A-jeugd komt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen