Hammouti ruilt Feyenoord definitief in voor Almere City FC

8 juni 2018, 18:20

Hij speelde al anderhalf seizoen op huurbasis bij Almere City FC en Faris Hammouti maakt definitief de overstap naar Flevoland. De 21-jarige verdediger wordt overgenomen van Feyenoord, waar hij geen uitzicht had op speeltijd.

Sinds 2017 speelde Hammouti op huurbasis voor Almere City en de verdediger heeft vrijdag voor twee jaar getekend bij de club. "Ik ben ontzettend blij dat ik een tweejarig contract bij deze club kan tekenen. Almere City FC heeft altijd vertrouwen in mij gehad en dat voel ik nu nog steeds. Ik zie dit als een nieuwe stap in mijn carrière", reageert de verdediger.

Hij had onlangs een belangrijk aandeel in de jacht op promotie, door op bezoek bij Roda JC een belangrijk doelpunt te maken. Mede daardoor haalde de ploeg de finale, die verloren ging tegen De Graafschap. "Mede door blessures en interlands met Marokko heb ik het afgelopen seizoen lang niet alle wedstrijden gespeeld. Mijn doel is dan ook om een vaste waarde te worden en belangrijk te zijn voor de ploeg. Almere City FC is een uitstekende club om mezelf verder te ontwikkelen. Veel spelers hebben hiervandaan uiteindelijk de stap hogerop gemaakt. Ik voel me hier goed op mijn plek en heb met veel mensen binnen de club een band opgebouwd. Dat waren voor mij belangrijke redenen om te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen