Drietal van Feyenoord al aan voorbereiding begonnen

18 juni 2018, 15:22   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 15:27

De eerste openbare training van Feyenoord vindt pas over een week plaats, maar Jean-Paul Boëtius, Kenneth Vermeer en Jeremiah St. Juste zijn al aan de voorbereiding begonnen. Het drietal is vervroegd teruggekeerd van vakantie om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het is vooral opvallend dat Boëtius zich maandag al op het trainingscomplex meldde.

Vermeer en St. Juste gingen enkele weken geleden op vakantie terwijl zij herstellende waren van een blessure. Boëtius mankeerde achter niets. "Het begon al te kriebelen, want ik zat thuis ook maar niks te doen", vertelt de buitenspeler op de website van de Rotterdammers. "Dan ga je jezelf maar lekker klaarstomen, toch? De faciliteiten zijn hier top en ik vond het een prettig idee dat ik hier met Stijn Vandenbroucke (fysiotherapeut, red.) een week voor de echte start al kon opstarten."

Het drietal trainde op het nieuwe trainingscomplex, 1908. "We hebben al een rondleiding gehad, maar toen waren alle ruimtes nog leeg. Nu is bijna alles al klaar en ik moet zeggen: het ziet er allemaal top uit. Als team zijn we er natuurlijk enorm blij mee dat we hier vanaf dit seizoen kunnen gaan trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen