Lammers: "Snel vrij duidelijk dat het Heerenveen zou worden"

18 juni 2018, 16:38

Sam Lammers wil zich komend seizoen in het shirt van sc Heerenveen verder ontwikkelen. De huurdeal tussen de Friezen en PSV werd maandag definitief afgerond. Vanaf het moment dat Heerenveen concreet werd voor Lammers, was de 21-jarige spits er snel uit. Ook viel zijn naam bij onder meer VVV-Venlo, PEC Zwolle en Heracles Almelo.

"Heerenveen heb ik altijd een mooie club gevonden", zegt de geboren Tilburger tegen FOX Sports. "Ze draaien altijd mee in de subtop. Voor mij is dat altijd interessant geweest, het gevoel was goed. Ook na de gesprekken met de club en de trainer. Het was voor mij al vrij snel duidelijk dat het Heerenveen zou worden. In de gesprekken is verteld hoe de club in elkaar steekt, hoe ze over mij denken en wat voor plannen ze met mij hebben. Beloftes zitten daar niet bij."

Lammers gaat de concurrentie aan met Henk Veerman, die afgelopen twee seizoenen concurreerde met WK-ganger Reza Ghoochannejhad. Maar de transfervrije Iraniër is op zoek naar een nieuwe club. Lammers: "Voor mij is het belangrijk dat ik veel wedstrijden achter elkaar ga spelen. Afgelopen seizoen heb ik bij het eerste van PSV wel wat gespeeld, maar op een gegeven moment moet je achter elkaar spelen om je verder te ontwikkelen. Voor mij is dat komend seizoen het belangrijkste. Daarna kijken we verder."

Lees ook: Heerenveen neemt Lammers op huurbasis over van PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen