'Ajax bereikt persoonlijk akkoord en breekt clubrecord voor Tadic'

21 juni 2018, 09:21

Ajax staat op het punt om Dusan Tadic in te lijven. De Amsterdammers hebben volgens De Telegraaf een persoonlijk akkoord bereikt met de 29-jarige Serviër over een contract voor vier seizoenen. Liefst 17,1 miljoen euro betaalt Ajax aan Southampton om de opvolger van Hakim Ziyech aan te trekken

In Amsterdam hoopt men de transfer binnen 24 uur af te ronden. Tadic heeft zijn ja-woord al gegeven, maar moet nog wel worden gekeurd. Ajax moet daarnaast in Southampton de transfer afhandelen. Directeuren Marc Overmars en Jeroen Slop zijn naar Engeland afgereisd om de deal te sluiten. Southampton wil de Serviër niet kwijt, maar Ajax kan en gaat voldoen aan de gelimiteerde transfersom.

Lukt het Ajax om Tadic aan te trekken, dan breken de Amsterdammers het clubrecord. In 2008 haalde de club uit Amsterdam voor een bedrag van 16,25 miljoen euro Miralem Sulejmani op bij sc Heerenveen. Tadic kwam in het verleden uit voor FC Groningen (2010 – 2012) en FC Twente (2012 – 2014). De Tukkers verkochten de Serviër vier jaar geleden aan Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen