Fortuna Sittard legt proefspelers Ramirez en Mells vast

6 juli 2018, 16:17

Fortuna Sittard heeft wederom twee versterkingen binnengehaald. Rubén Ramirez en George Mells hebben na een proefperiode een contract getekend in Limburg. Eerder kreeg stagiair Áron Dobos ook al een contract aangeboden bij de promovendus. Ramirez wordt eerst een seizoen gehuurd en tekent vervolgens een tweejarig contract; Mells heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis. 

"George en Rubén zijn beiden jonge en getalenteerde spelers. Rubén kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste profniveau. Hij is een echte winnaar, die hard kan zijn als het moet", vertelt technisch directeur Mustafal Aztopal. "Ook George kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste niveau en wist daar met Adelaide United een kampioenschap in de wacht te slepen. Die ervaringen zijn van grote toegevoegde waarde voor de selectie."

Mells heeft al meerdere proefperiodes gelopen in Sittard. Begin vorig seizoen kreeg hij een kans, in april ook en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het contract. Eerder deze zomer legden de Limburgers onder andere Alessandro Ciranni (MVV), Mark Diemers (De Graafschap), Ahmed El Messaoudi (KV Mechelen) en Andrija Navakovich (Reading) vast voor komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen