FC Groningen legt Chabot vier jaar vast, Hrustic tekent bij

16 juli 2018, 12:21   Bijgewerkt: 16 juli 2018, 12:27

FC Groningen heeft Jeffrey Chabot officieel gepresenteerd. De twintigjarige verdediger wordt overgenomen van Sparta Rotterdam, waar hij nog een doorlopend contract had tot en met 2020. In het hoge noorden tekent hij een vierjarig contract. Daarnaast heeft ook de Australiër Ajdin Hrustic bijgetekend. Als er niets gebeurt, zijn de Groningers uitgewinkeld.

"Bij Sparta Rotterdam heb ik een mooie ontwikkeling door kunnen maken. Het was pijnlijk om het einde van het seizoen te moeten missen door een blessure en te degraderen, vooral voor de supporters die altijd achter ons stonden. Ik wens Sparta het allerbeste en hoop de club snel weer tegen te komen in de Eredivisie", liet de verdediger weten op de clubsite van de Rotterdammers.

Met het aantrekken van Dries Wuytens heeft de degradant al ingespeeld op het vertrek van de Duitser, die al lange tijd op de nominatie stond van Groningen. Na lang onderhandelen kwam de overgang uiteindelijk tóch rond. "Uiteindelijk was FC Groningen bereid het bedrag te betalen dat wij vanaf het begin voor ogen hadden", aldus Henk van Stee, de technisch manager van Sparta. Naar verluidt gaat het om een bedrag van 1,2 miljoen euro.

Daarnaast meldde FC Groningen maandagochtend ook de komst van Peter Moltmaker, hij wordt coördinator scouting als opvolger van Carlos Aalbers. Tevens werd bekendgemaakt dat Hrustic zijn in de komende zomer aflopende contract met twee jaar heeft verlengd. De aanvaller ligt vast tot en met 2021. Eerder werden onder andere Deyovaiso Zeefuik, Mateo Cassierra en Ahmad Mendes Moreira naar Groningen gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen