Kuwas is verrast door het prijskaartje om zijn nek

18 juli 2018, 08:56

Brandley Kuwas acht zichzelf rijp voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft over interesse ook niet te klagen, maar belangstellende clubs schrikken van het prijskaartje dat Heracles Almelo om de nek van de 25-jarige aanvaller heeft gehangen. De vraagprijs verrast Kuwas zelf ook. 

"Veel clubs kunnen dat niet betalen", zegt Kuwas in de Tubantia. "Het is niet rustig, helemaal niet zelfs. Er zijn clubs die voor mij hebben geïnformeerd bij Heracles. Maar het is heel simpel: Heracles wil een bepaalde prijs voor me en ik had niet gedacht dat die zo exceptioneel hoog zou zijn. Ik zag het niet aankomen."

In de afgelopen drie jaar liet Kuwas een goede indruk achter. Een vervolgstap in zijn carrière vindt hij dan ook logisch. "Mensen denken nu dat Kuwas geen stap wil maken naar een stabiele subtopper in Nederland, maar dat is niet zo. Het kan niet, want die betalen niet zo veel geld, alleen de top kan dat. Of ik moet naar het buitenland. Het doet me niet per se wat als mensen iets van me vinden, maar dan moet er wel gezegd worden wat er speelt en hoe het zit."

Kuwas toont ook begrip voor Heracles. "De bedragen in het voetbal veranderen ook, kijk maar naar de transferbedragen, die zijn extreem hoog. Ik heb er ook respect voor, maar voor mezelf zou ik die stap graag maken. Het is wat dat betreft geven en nemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen