Nieuwe commercieel directeur op onrustige post in Heerenveen

19 juli 2018, 14:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen heeft een nieuwe commercieel directeur: Hylke van der Veen. Hij begint in augustus aan zijn nieuwe functie, die aan het begin van dit jaar voor wat onrust bij de club zorgde na het opstappen van de toenmalig commercieel manager Henk Bloemers. Hij deed na zijn vertrek een boekje open over de gang van zaken in Heerenveen.  

Vooral algemeen directeur Luuk Eisenga kreeg er in januari via de krant van langs. Bloemers heikelde het eigenwijze karakter van Eisenga. "Luuc ziet graag dat alles gebeurt zoals hij het wil", vertelde Bloemers destijds aan de Leeuwarder Courant. "Dat en het feit dat er achter mijn rug om al mensen waren benaderd die mijn rol als commercieel manager moesten overnemen, maakten dat ik een heel slecht gevoel kreeg."

Eisenga wilde destijds niet reageren op de aantijgingen van Bloemers. Opvolgster Marieke Kamminga hield het als commercieel directeur exact negen dagen vol, waardoor Joost Weijsters vanaf februari de honeurs waarnam. Nu is er in Hylke van der Veen dan eindelijk een nieiuwe commerciele directeur gevonden.   

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen