Van Amersfoort staat open voor transfer: "Ik wil spelen"

19 juli 2018, 20:10   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 20:32

Pelle van Amersfoort staat open voor een zomers vertrek bij sc Heerenveen. De 22-jarige middenvelder vindt dat hij niet genoeg aan spelen toekomt bij de club uit Friesland en is daarom op zoek naar een andere optie. Heerenveen zou mee willen werken aan een vertrek.

Van Amersfoort is bij Heerenveen nog in het bezit van een contract tot medio 2019 en dus moet de club hem deze zomer verkopen om nog wat te kunnen verdienen. "Ik ben op een leeftijd gekomen waarop ik moet spelen. Het ziet er tot nu toe niet naar uit dat ik bij Heerenveen veel ga voetballen. Ik heb een aflopend contract en wil dat de club wat aan me verdient, want Heerenveen heeft veel voor me betekend", legt de middenvelder uit aan de Leeuwarder Courant.

Voor Van Amersfoort was de komst van Martin Ødegaard een flinke tegenvaller. "Dat is niet positief voor mijn carrière geweest. Een geweldige speler, zeker, maar voor mij viel er niet te concurreren", legt hij uit. "Uiteindelijk heb ik me herpakt en mezelf weer in de basis gespeeld. Eigenlijk kijk ik er wel met een positief gevoel op terug. Maar voor mij is dit een mooi moment om verder te kijken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen