De Graafschap verslaat Cambuur, Excelsior en GAE gelijk

20 juli 2018, 20:50   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 21:05

De Graafschap heeft de oefenwedstrijd tegen SC Cambuur van vrijdagavond eenvoudig gewonnen. Het werd 0-3 voor de promovendus. Excelsior speelde een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, dat duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Cambuur - De Graafschap 0-3

De wedstrijd was ongeveer een half uur onderweg toen De Graafschap op voorsprong kwam. Frank Olijve tekende voor de openingstreffer. Het bleek ook direct de ruststand. In de tweede helft scoorde de club uit Doetinchem vervolgens nog twee keer. Youssef El Jebli verdubbelde de score en in de slotfase maakte Anthony van den Hurk er nog 0-3 van.

Go Ahead Eagles - Excelsior 0-0

In de eerste helft vielen er kansjes voor beide ploegen te noteren. Ali Messaoud was er dichtbij voor Excelsior. Jaroslav Navrátil had Go Ahead Eagles op voorsprong kunnen zetten, maar Sonny Stevens redde knap op zijn inzet. Ook na rust werd niet gescoord waardoor het bij 0-0 bleef.