TOP Oss heeft met Oztoprak groep bijna rond, Eindhoven nog niet

27 juli 2018, 13:42   Bijgewerkt: 27 juli 2018, 14:32

TOP Oss heeft komend seizoen de beschikking over Samed Oztoprak. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van NEC, waar zijn contract tot komende zomer loopt. Hij bewees zich tijdens een proefperiode en dat geldt niet voor een drietal bij FC Eindhoven. De club uit Brabant bood geen van hun stagiairs een contract aan.

"Hij is goed aan de bal, knapt ook verdedigend z'n werk op én hij heeft diepte in zijn spel. Dat liet-ie met zijn doelpunt tegen ADO Den Haag (0-3 winst) mooi zien. Een echte box-to-box speler", loofde Klaas Wels op de clubsite zijn nieuwe aanwinst bij TOP Oss.

Eerder werden onder andere Delano Ladan en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336043/top-oss-geeft-multifunctionele-toure-een-contract-salhi-afgetest/,_blank,Ibi Touré] toegevoegd aan de selectie van komend seizoen in Oss. "Daar willen we nog twee of drie versterkingen aan toevoegen. En dan staat er een groep waar ik zeer tevreden over ben",  aldus directeur Peter Bijvelds.

Bij FC Eindhoven zijn ze nog lang niet zo ver. Vooralsnog heeft de club nog lang niet genoeg contractspelers voor het nieuwe seizoen. Gyamfi Kyeremeh, Stevy Okitokandjo en Ibrahim Maaroufi (zoals donderdagavond werd gecommuniceerd) komen daar echter ook niet bij; de drie proefspelers kregen geen aanbieding van de clubleiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen