Feyenoord verrast met komst bij NEC weggestuurde Delle

6 augustus 2018, 14:45   Bijgewerkt: 6 augustus 2018, 14:55

Feyenoord heeft maandag een nieuwe doelman vastgelegd. Het gaat om Joris Delle, die de afgelopen twee seizoenen onder de lat stond bij NEC. De Fransman heeft voor een jaar getekend in Rotterdam.

Delle zal bij Feyenoord de derde keeper worden, achter Justin Bijlow en Kenneth Vermeer. De Fransman speelde in het verleden bij FC Metz, OGC Nice, Cercle Brugge, RC Lens en NEC. Bij die club vertrok in de slotfase van het afgelopen seizoen via de achterdeur, omdat hij niet kon omgaan met het verliezen van zijn basisplaats aan concurrent Marco van Duin. Omdat zijn contract deze zomer afliep, maakt hij transfervrij de overstap naar Feyenoord.

Martin van Geel is blij met het aantrekken van de Fransman. "Met het vertrek van Brad Jones en de keuze voor Justin Bijlow als eerste doelman waren we op zoek naar een ervaren keeper om het keeperskwartet aan te vullen", zegt de technisch directeur. "Die ervaring hebben we zeker gevonden in Joris, met bijna 200 wedstrijden achter zijn naam in het profvoetbal. Bovendien is hij een op en top professional. Die persoonlijkheid hebben we nodig om Justin en de andere keepers scherp te houden en om er te staan wanneer het nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen