Van 't Schip kijkt uit naar openingsduel: "Hebben een sterk team"

10 augustus 2018, 16:45   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 17:01

PEC Zwolle en sc Heerenveen verzorgen vrijdagavond de openingswedstrijd in de Eredivisie. John van 't Schip denkt dat zijn ploeg klaar is voor het thuisduel met de Friezen en denkt dat de Zwollenaren een sterk team hebben voor komend seizoen.

Van 't Schip is tevreden over hoe de voorbereiding van PEC verliep."Maar uiteindelijk blijft dat proces natuurlijk gewoon doorgaan, het is niet zo dat morgen de competitie begint en het proces stopt. We zijn nog niet klaar in die zin dat dit het eindproduct is. Op dit moment zijn we tevreden over de gedane arbeid, waar we staan conditioneel en hoe we spelen", zegt hij tegen PEC Zwolle TV

De trainer hoopt dan ook dat tegen Heerenveen de eerste punten worden gepakt. "Of de kracht van PEC vooral op het middenveld ligt? De kracht ligt in het team. Ik vind dat we op alle posities jongens hebben staan die iets extra's kunnen brengen. Voorin hebben we spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Op het middenveld hebben we jongens die een wedstrijd in handen kunnen nemen en achterin weten de jongens wat erbij komt kijken. Als dat allemaal bij elkaar komt, dan denk ik dat we een sterk team hebben", aldus Van 't Schip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen