Dumfries zag PSV-publiek tekeer gaan na puntenverlies Ajax

13 augustus 2018, 08:19

Al voor de aftrap van PSV - FC Utrecht begon het thuispubliek te juichen. Denzel Dumfries had niet direct door dat de aanhang een klein feestje vierde vanwege het puntenverlies van Ajax. "Ze gingen echt tekeer. Ik dacht: 'wat is er aan de hand?'. Toen hoorde ik dat Ajax punten had verspeeld."

Ajax liet zaterdagavond tegen Heracles Almelo (1-1) meteen dure punten liggen. "Dat is goed voor ons, denk ik, maar wij moeten vooral zorgen dat we zelf wedstrijden winnen", zegt Dumfries in De Telegraaf.

In tegenstelling tot Ajax overtuigde PSV wel. De landskampioen won met 4-0 van Utrecht, mede dankzij een doelpunt van Dumfries. "Fantastisch natuurlijk. Ik pik graag mijn goaltje mee. Mooi dat het dan al in de eerste wedstrijd lukt."

De rechtsback roemt het teamgevoel van PSV. "Vorig seizoen heb je kunnen zien dat het echt een kampioenschap van het collectief was. Ik ervaar nu ook dat het echt een team is. Iedereen gaat goed met elkaar om, zowel op- als buiten het veld. Dat hebben we nu ook gelijk laten zien. Heel fijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen