Serrarens plaaggeest van Feyenoord: "Stiekem van gedroomd"

13 augustus 2018, 09:08

Fabian Serrarens had zich geen mooier Eredivisie-debuut kunnen wensen. Met zijn doelpunt tegen Feyenoord hielp hij De Graafschap op weg naar de stunt. De 27-jarige spits speelde tot dusver alleen in de Eerste Divisie voor Almere City, Telstar en De Graafschap. "Een laatbloeier, hè. Maar beter laat dan nooit."

Voor Serrarens is het allemaal een droom die uitkomt. "Ik had anderhalf jaar geleden niet kunnen bedenken dat ik nu tegen clubs als Feyenoord zou voetballen. Laat staan dat ik zou scoren", zegt hij tegen De Gelderlander. Serrarens opende in de eerste helft de score, waarna Stef Nijland in blessuretijd het duel op slot gooide. "Een geweldig scenario. Niemand had verwacht dat wij van Feyenoord zouden winnen. Stiekem heb ik er wel van gedroomd."

Serrarens speelde ook de hoofdrol bij de rode kaart van Eric Botteghin. De Feyenoord-verdediger kreeg zijn tweede gele kaart na een overtreding op Serrarens. "Ik maakte me breed, waardoor hij een overtreding maakte. Na de eerste keer dacht ik dat hij me wel door had. Maar daarna ging hij nog een keer in de fout, niet zo'n slimme actie."

Lees ook: Van Persie: "Rode kaart Botteghin begrijp ik niet"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen