Ayoub hoopt op wonder tegen Trencín: "Voetbal is een rare sport"

13 augustus 2018, 17:24

Yassin Ayoub speelde zondagmiddag een half uur mee met Jong Feyenoord. Met de transfervrij van FC Utrecht overgekomen middenvelder binnen de lijnen werd Jong Excelsior op Varkenoord met 6-0 verslagen. Ayoub was uiteraard tevreden en sluit niet uit dat hij snel voor Feyenoord 1 speelt. "Ik voel me goed en ik zit tegen fitheid aan."

De middenvelder maakte zijn officiële debuut voor Feyenoord 1 nog niet vanwege wat blessureleed. "Ik had heel erg last van mijn lies", verklaart Ayoub in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat was een oude blessure die terug is gekomen." Met Jong Feyenoord maakte hij zondag wel minuten in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Jong Excelsior. "Ik voel me nu goed en ik zit tegen fitheid aan. Het is nu zo snel mogelijk aanhaken bij het eerste natuurlijk."

Over dat laatste zullen Giovanni van Bronckhorst en co het eens zijn, want zonder Ayoub verloopt de seizoensstart van Feyenoord dramatisch. De nieuweling zag hoe zijn teamgenoten onderuit gingen tegen AS Trencín en De Graafschap. "Dat is pijnlijk. Iedereen weet dat het nu even iets minder met ons gaat." Ayoub ziet nog geen reden voor paniek. "In een seizoen gaat niet altijd alles goed. Als Feyenoord zijnde wordt er natuurlijk veel van je verwacht, maar je bent en blijft een mens."

Donderdag speelt Feyenoord in De Kuip de return tegen Trencín. Ayoub sluit een wederopstanding niet uit. "Voetbal is een rare sport. Als je er niet in gelooft moet je die wedstrijd niet ingaan. Het is nog een beetje afwachten hoe het loopt, maar voor mijn gevoel kan ik er donderdag misschien wel bij zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen