Italiaanse media: Vloet tekent na transfersoap voor Frosinone

13 augustus 2018, 21:07

Na een merkwaardige transfersoap lijkt Rai Vloet aan de slag te gaan bij Serie A-club Frosinone. De 23-jarige oud-speler van NAC Breda leek lange tijd naar de Zwitserse tweedeklasser FC Chiasso te vertrekken, maar heeft nu volgens Italiaanse media voor vier jaar bij Frosinone getekend.

Dat Vloet nu uitwedstrijden tegen AS Roma, Inter Milan, AC Milan, Napoli, Fiorentina en Juventus mag spelen en niet op het tweede niveau in Zwitserland hoeft te vertoeven, is gezien de laatste weken toch opmerkelijk te noemen. NAC Breda maakte drie weken geleden namelijk wereldkundig dat de zoon van Wiljan Vloet verkocht was aan FC Chiasso.

Vervolgens werd na een artikel van BN DeStem duidelijk dat Chiasso helemaal geen geld zou hebben voor Vloet en uiteindelijk kwam Frosinone in beeld. Volgens Italiaanse media is het contract in Italië wél in kannen en kruiken. De club zelf heeft de komst van Vloet nog niet bevestigd. Er circuleren wel foto's van de Nederlander op het veld van de Italianen en daardoor lijkt deze transfersoap ten einde. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen