PEC Zwolle strikt de transfervrije Elbers voor twee seizoenen

14 augustus 2018, 10:37   Bijgewerkt: 14 augustus 2018, 13:08

PEC Zwolle heeft de transfervrije Stanley Elbers opgepikt. Ondanks dat andere clubs hem ook wilden, kiest de 26-jarige vleugelaanvaller de ploeg van John van 't Schip. Hij heeft voor twee seizoenen getekend. Elbers speelde vorig seizoen voor Excelsior, waar zijn contract afliep. Elbers kwam vorig seizoen 24 keer in actie voor Kralingers. In die wedstrijden scoorde de Leidenaar drie keer, en gaf hij evenzoveel assists.

Over interesse had Elbers niet te klagen, ook buitenlandse clubs hadden belangstelling. In het verleden speelde Elbers voor ADO Den Haag en Helmond Sport. In Zwolle wordt de aanvaller herenigd met Mike van Duinen. Het duo speelde bij Excelsior en ADO al eerder samen.

"Stanley is een speler die past in het door ons geschetste profiel", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van de Blauwvingers. "Met zijn snelheid en constante dreiging op de helft van de tegenstander, kan hij het elke verdediger lastig maken. Daarnaast heeft onze nieuwe aanwinst scorend vermogen, geeft hij ons meer mogelijkheden in de voorhoede en brengt hij met zijn 26 jaar ook nog eens de nodige ervaring mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen