Kovac stelt smartphoneverbod in bij Bayern München

15 augustus 2018, 12:16

Niko Kovac heeft Arjen Robben en zijn collega's van Bayern München een smartphoneverbod opgelegd. Als de spelers bij de club zijn, mogen ze alleen in de kleedkamer hun telefoon gebruiken. Daarbuiten wil de nieuwe Bayern-trainer het niet hebben. Wie het verbod overtreedt, kan een boete verwachten.

"Het gebruik van mobiele telefoons in de kleedkamer is prima", zegt Kovac tegen BILD. "Verder is het verboden. Als we samen dineren, is het normaal dat mensen met elkaar praten en niet met hun mobiele telefoon spelen. Ik wil dat spelers met elkaar communiceren."

Ook bij de fysiotherapeut is het smartphonegebruik taboe. "Bij de fysio moeten de spelers ontspannen. Ze moeten niet constant hun telefoon in de hand hebben. Ik kan me bovendien niet voorstellen dat de straling de therapie bevordert."

Kovac is bezig aan zijn eerste weken bij Bayern München. De succestrainer van Eintracht Frankfurt is bij Der Rekordmeister de opvolger van Jupp Heynckes. Kovac pakte afgelopen weekend al zijn eerste prijs met Bayern. Hij won de Duitse Super Cup, nota bene ten koste van Eintracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen