Eduardo boos: "Scheidsrechter heeft de wedstrijd vermoord"

17 augustus 2018, 08:03

Vitesse was na het duel met FC Basel zéér teleurgesteld over de uitschakeling in de voorronde van de Europa League. De Arnhemmers hadden het gevoel dat er veel meer in had gezeten dan de 1-0 nederlaag donderdagavond, ten minste als de Duitse arbiter Daniel Siebert de rode kaart niet had gegeven voor Jake Clarke-Salter. "De scheidsrechter heeft de wedstrijd vermoord", vond keeper Eduardo.

Direct na de omstreden rode kaart volgde namelijk ook meteen het Zwitserse doelpunt. Twee doffe dreunen die Vitesse niet meer te boven kwam. "Natuurlijk was het geen rood. Maar de scheidsrechter trekt de kaart toch. En hij was daarna ook niet consequent. Iedereen werd overvallen door een gevoel van machteloosheid", vervolgde de keeper tegenover De Gelderlander.

En met een man minder konden de bezoekers amper nog gevaarlijk worden. De uitschakeling was het logische gevolg. "We hebben in twee wedstrijden wellicht beter gevoetbald dan FC Basel. Zeker in Arnhem. Dat is de basis", vond de Portugees, die desondanks wel wat kritische kanttekeningen had voor zijn ploeg. "Basel scoort wel, wij niet. Basel straft fouten af. Die moeten wij dus niet maken. Uiteindelijk telt het resultaat. Dat zijn ook de wetten van het internationale voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen